Parin raaka-aineen pasta

Tästä helpommaksi ei kokkailu paljoa muutu. Nimittäin se, että on olemassa pannu, johon työnnetään kaikki ainekset. Ja sitten ruoka syödään. Ommommom. Tämä resepti on gluteeniton, vegaaninen ja superhyvä. Maissipasta on tässä siitä kiva, että siinä on paljon tärkkelystä.

Suosittelen ottamaan koppia helpoista pastaruuista. Se tekee elämästä niin paljon hitaampaa!

Helppo pasta

Valmistusaika 15 min

Annokset 4

Ainekset

200 g bimiä, eli varhaisparsakaalia pilkottuna

3-4 dl kypsiä mustapapauja huuhdottuina (käytin säilyke)

300 g maissifusillia

2 rkl luomu extra neitsyt oliiviöljyä

Mausteet

puolikas tuoretta punaista chiliä suikaloituna

4 valkosipulin kynttä hienonnettuna

puolikkaan sitruunan mehu (toinen puoli tarjoiluun)

yrttisuolaa

Tee näin

Laita korkeareunaiseen kasariin vettä noin puoliväliin ja kun vesi kiehuu, heitä pastat veteen. Anna kiehua hiljalleen ja lorautra perään hieman öljyä, jotta pastat eivät tartu.

Keitä 5 min.

Laita pannulle loput ainekset ja mausteet ja kypsennä niin kauan, että kaikki vesi on haihtunut.

Tarjoile ravintohiivahiutaleiden, tuoreen persiljasilpun sekä sitruunan kera!